Прокуратурата поиска  31-годишният Метин Мехмедов, който в сряда причини тежка

...
Прокуратурата поиска  31-годишният Метин Мехмедов, който в сряда причини тежка
Коментари Харесай

Шофьорът, блъснал млад мъж край Пловдив, се разплака в съда

Прокуратурата поиска  31-годишният Метин Мехмедов, който в сряда аргументи тежка злополука на пътя Кричим - Устина, да бъде арестуван в ареста. Той блъсна с опела си 33- годишен мъж, който тичал по платното, като потърпевшият е в реанимация в доста тежко положение. 

Според държавното обвиняване, ако  Метин  бъде пуснат от ареста, може да извърши друго закононарушение, тъй като се характеризира като персона с висока степен на социална заплаха, съобщи. В правосъдната зала стана ясно, че Метин е осъждан и преди за държане и за приложимост на опиати. След произшествието той е опитал да излъже, че не е управлявал автомобила, като трансферирал отговорността на  приятелката си.

Служебеният адвокат  на лидера - Весела Нажар съобщи, че той има непрекъснат адрес, с което е ясно, че може да търпи по-лека мярка за неотклонение и няма заплаха от укриване. По думите ѝ той може да бъде открит, с цел да спомага на управляващите когато и да е, като означи, че след задържането му също е съдействал и в дал подробни пояснения. Пострадалият е пресичал пътното платно, където няма пешеходна пътека и е изскочил извънредно изненадващо, съобщи още юристът.

“Подсъдимият е извънредно смутен, ” сподели още Нажар. Юристът добави, че се чакат резултати и от кръвна проба на Метин и по тази причина към момента не се знае какво ще бъде обвиняването против него, тъй като това е работно такова.



В последните си думи към съда обвиненият Метин сподели, че доста съжалява. “Направих всичко допустимо, с цел да избегна удар, само че нямаше по какъв начин. Искам късмет, ” добави Мехмедов и се разплака. 

Съдът обаче остави отговорния водач зад решетките. 

Припомняме, че след злополуката Метин е бил тестван за алкохол и опиати, като е отчетена положителна проба за амфетамин.

Справка в регистрите на Министерство на вътрешните работи демонстрира, че арестуваният е с отнето удостоверение за правоуправление.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР